Skip to main content
Pakej Percutian ke Middle East Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Middle East

  1. Halaman Utama
  2. Middle East

Gambaran Keseluruhan

Terletak di selatan benua Asia dan timur laut benua Afrika, Timur Tengah adalah tuan rumah bagi negara-negara yang paling eksotik di antaranya Egypt,Jordan, Lebanon, Arab Saudi, Turki, Emiriah Arab Bersatu (UAE) dan lain-lain. 

Daya tarikan budaya yang eksotik dan sejarah yang mendalam di mana pun anda berada, negara Timur Tengah adalah di mana campuran kehidupan yang seperti tidak boleh di terima akal berada. Bangunan yang berusia ratusan hingga ribuan tahun boleh bertembung dengan pencakar langit yang nun meninggi, dan sungai yang luas dan deras boleh menghasilkan kehijaun yang menyerlah di tengah-tengah padang pasir.

Tempah pakej melancong anda ke Middle East dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Zawen - Tripfez Travel
Zawen
Travel Consultant
Zaki - Tripfez Travel
Zaki
Travel Consultant
Bulan - Tripfez Travel
Bulan
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }