Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]
Pakej Percutian ke Ukraine Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Ukraine

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Ukraine
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
[[ displayedDestinations ]]
Semua Bandar
[[ filterListShowMoreDestination ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

1 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Добрий день /dobryj den’ bermaksud 'Hello' dalam bahasa Ukrain yang digunakan secara universal apabila anda menyapa orang. Terletak di Eropah Timur, Ukraine adalah tempat yang terkenal dengan gereja-gereja bersejarahnya, pemandangan monumen yang indah, makanan yang lazat dan banyak lagi!

Jangan 'bunuh' rasa ingin tahu anda dan lawatilah Ukraine tahun ini dan nikmati Pergunungan Carpathian, sebuah tempat yang indah di Ukraine. Kiev Pechersk Lavra, yang terletak di Kiev adalah salah satu daripada Biara Kristian Ortodoks yang mempunyai nilai-nilai estetik yang akan mengagumkan anda. Katedral Saint Sophia adalah salah satu daripada tapak warisan dunia yang menawarkan monumen seni bina yang luar biasa yang akan membuatkan anda kagum apabila anda di sini.

Mari kita 'cabar' citarasa anda dengan makanan tradisional Ukraine seperti Borsch yang terbuat dari ubi bit dan bahan-bahan lain dihidang dengan donat bawang putih. Selain itu, anda boleh mencuba satu lagi makanan tradisi seperti Varenyky, ladu yang diisi dengan pelbagai hidangan yang enak di dalamnya. Dan jangan lupa untuk merasai Nalysnyky, pancake unik yang dibungkus keju dan kismis kotej atau tambah jem dan gula untuk rasa manis. Singgah ke Slovenia pada bulan Julai untuk gambar insta-sempurna di tengah-tengah padang bunga matahari yang kekuningan!

Tempah pakej melancong anda ke Ukraine dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Afiq

Travel Consultant

Azril

Travel Consultant

Bulan

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Pakej Terlaris
Ukraine Pakej Percutian TempohHarga
Ukraine 10H7M RM 10,890