Skip to main content
Pakej Percutian ke Siena Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Siena

Menyingkap zaman pertengahan Siena

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Itali
  4. Siena

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Siena ialah sebuah bandar di Tuscany, Itali dan terkenal dengan masakan, seni, muzium, pemandangan kota zaman pertengahan dan Palio; perlumbaan kuda yang diadakan di Siena, Tuscany dua kali setahun pada 2 Julai dan 16 Ogos. Lawati Siena, Itali dan menerokai bandar zaman pertengahan – pusat bersejarah di Siena disenaraikan sebagai Tapak Warisan Dunia oleh UNESCO dan mempunyai banyak tempat yang menarik dan indah untuk dikunjungi. Mengagumi keindahan Piazza Del Campo, menaiki puncak Torre Del Mangia, menerokai Muzium Opera Del Duomo, Santa Maria Della Scala dan banyak lagi.

Siena ialah salah satu kota yang paling terkenal di Itali, menarik ribuan pelancong dan pengunjung saban tahun. Siena menawarkan pengalaman bandar zaman pertengahan terbaik dan merupakan destinasi yang wajib dilawati jika anda berkunjung ke Tuscany; ia kaya dengan seni dan sejarah serta mempunyai tradisi yang kuat yang semestinya akan memukau anda. Tempah pakej percutian anda ke Siena sekarang dan luangkan masa anda di sini sambil menikmati pemandangan rantau ini yang memukau dan indah. Rancang percutian anda ke Siena sekarang, anda tidak akan menyesal dengan keindahannya.

Tempah pakej melancong anda ke Siena dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Farhana - Tripfez Travel
Farhana
Travel Consultant
Faisul - Tripfez Travel
Faisul
Travel Consultant
Izzuddin - Tripfez Travel
Izzuddin
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }