Skip to main content
Pakej Percutian ke Pattaya Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Pattaya

Destinasi pelancongan bertaraf dunia

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Thailand
  4. Pattaya
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

2 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Pattaya adalah sebuah bandar di pantai timur Thailand yang terkenal dengan pantai-pantainya. Bandar ini mempunyai banyak destinasi-destinasi menarik dan unik yang semestinya akan menarik minat anda, daripada Cartoon Network Amazone-Waterpark yang menyeronokkan sehinggalah pemandangan alam semula jadi yang menenangkan serta pantai Jomtien yang indah. Selain Walking Street Pattaya yang terkenal di seluruh dunia; lokasi pusat hiburan terbesar dan tersibuk di Thailand, bandar ini juga turut menempatkan patung Budda berketinggian 18 meter panjang – Kuil Wat Phra Yai – kuil terbesar di rantau ini yang dibina pada tahun 1940.

Pattaya adalah salah sebuah bandar peranginan pantai terbesar di Asia dan bandar kedua paling banyak dikunjungi di Thailand selepas Bangkok. Pattaya menjanjikan pengalaman menarik untuk anda yang berkunjung ke sini. Anda tidak boleh melepaskan peluang menikmati pakej percutian ke Pattaya, tiada sebab untuk anda tidak jatuh cinta akan keindahan dan keunikannya.

Tempah pakej melancong anda ke Pattaya dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Amalina - Tripfez Travel
Amalina
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }

Pakej Terlaris

Pattaya Pakej Percutian TempohHarga
Bangkok x Pattaya 5H4M Hubungi Kami
Bangkok x Pattaya 4H3M Hubungi Kami