Skip to main content
Pakej Percutian ke Pisa Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Pisa

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Itali
  4. Pisa

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Pisa, Itali ialah bandar yang indah dan merupakan bandar yang terpenting di wilayah Itali; terkenal dengan mercu tanda ikonik dan unik – Leaning Tower atau Menara Condong Pisa. Selain mercu tanda yang popular ini, bandar ini juga menawarkan pelbagai aktiviti dan tarikan menarik untuk diterokai dan dilawati yang semestinya berbaloi dengan masa dan wang yang anda laburkan.

Terokai Pisa sambil mengagumi tarikan artistik serta struktur seni bina yang hebat seperti Square of Miracles, Pisa Baptistery, Duomo dan banyak lagi!

Tempah pakej melancong anda ke Pisa dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Hafiz - Tripfez Travel
Hafiz
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }