Skip to main content
Pakej Percutian ke Republik Croatia Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Republik Croatia

Keindahan Alam Semula Jadi Yang Tak Dapat Ditandingi
- Tripfez Travel

Tonton Video

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Croatia yang terletak di persisiran lautan biru Adriatic dan di barat semenanjung negara-negara Balkan adalah destinasi yang popular bagi yang mahukan pemandangan panorama yang menakjubkan. Dan bila korang kat sana, korang takkan dikecewakan.

Di negara yang kecil molek ni, korang di sajikan dengan pantai yang biru kristal yang MashaAllah hampir 5,000km. Pantai-pantai seperti Zlatni Rat dan Punta Rata pastikan akan membuat korang nak bermandian seharian. Taman Negara di Croatia juga diiktiraf ramai sebagai antara Taman Negara yang tercantik di Eropah. Jadi nak tunggu apa lagi ni guys? Jom la #KeCoatiaKeKita

Tempah pakej melancong anda ke Republik Croatia dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Farhah

Travel Consultant

Amalina

Travel Consultant

Azril

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }