Skip to main content
Pakej Percutian ke Croatia Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Croatia

Keindahan Alam Semula Jadi Yang Tak Dapat Ditandingi

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Croatia

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Sejak dekad yang lepas, Croatia adalah sebuah destinasi percutian yang pantas mendapat perhatian dunia. Walau bagaimanapun, apabila anda melawat negara yang cantik ini, Croatia masih tidak dibanjiri pelancong yang ramai. Ini membuatkan destinasi ini dengan amat sesuai bagi yang mahukan percutian yang menyeronokan. Croatia menawarkan perairan biru nilam, kubu-kubu lama di Dubrovnik (yang juga lokasi pengambaran untuk Game of Thrones), dan juga pilihan makanan yang enak-enak. Croatia seharusnya menjadi destinasti wajib buat anda.

Terletak di selatan Eropah, negara berbentuk bulan sabit ini merupakan lokasi yang sesuai buat pelancong yang ingin beristirehat di atas pepasir yang memutih, menikmati perairannya yang suam dengan pergi menyelam, atau hanya mahu bersiar-siar menikmati cuaca Mediterranean di sekitar bandarnya yang bersejarahnya.

Tempah pakej melancong anda ke Croatia dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Amalina - Tripfez Travel
Amalina
Travel Consultant
Azril - Tripfez Travel
Azril
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }