Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]
Pakej Percutian ke Bandar Ho Chi Minh Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Bandar Ho Chi Minh

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Vietnam
  4. Bandar Ho Chi Minh
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

8 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Mari kita mulakan perjalanan ke Cu Chi Tunnels yang pernah menjadi terowong penyambung (tidak disarankan untuk mereka yang mempunyai 'Claustrophobia'). Muzium Peninggalan Perang adalah muzium yang didedikasikan untuk Perang Vietnam dan Perang Indochina yang pertama. Semasa Katedral Notre Dame Saigon adalah Basilika Katedral Our Lady of the Immaculate yang dibina antara 1877 dan 1883.

Notre Dame Cathedral of Saigon adalah Basilika Katedral Our Lady of The Immaculate Conception yang dibina antara 1877 dan 1883. Sementara Muzium Seni Halus Hồ Chí Minh adalah sebuah muzium yang diilhamkan oleh perang, gabungan seni moden dan kepingan sejarah.

Lawati sejarah Kota Saigon Vietnam semasa penjajahan Perancis. Biarkan hantu kehidupan masa lalu menghantui anda semasa anda mengembara di sekitar bandar ini. Jika anda seorang peminat popiah Vietnam, anda perlu meletakkan kaki anda di Ho Chi Minh dan meneroka tanah yang indah ini dan menjejaki kembali sejarah.

Berangkatlah ke surga membeli-belah di Pasar Ben Thanh dan berbelanja besar untuk tekstil, kerajinan, buah-buahan dan kacang-kacangan lokal! Mie dan sup adalah hidangan biasa yang dihidangkan oleh Vietnam dan salah satu hidangan paling sihat yang dimakan oleh ramai. Pelbagai sup dan masakan panas dihidangkan semasa sarapan, makan tengah hari atau makan malam. Ia boleh menjadi ayam, daging lembu atau daging babi yang dihidangkan dalam semangkuk sup dengan nasi atau bihun lutsinar.

Ingin mencuba sesuatu yang berbeza? Berangkat kerana kita menuju ke Mekong Delta untuk menikmati pelayaran hari sambil meneroka permata tradisional 'Ho Chi Minh' pada siang hari. Para pelancong dapat menyaksikan dengan mata mereka sendiri pada kraftangan tempatan yang dihasilkan oleh penduduk kampung di atas bot kayu. Selain itu, anda boleh mengambil pelayaran hari di Sungai Mekong dan melalui pasaran terapung, kuil, struktur penjajah dan banyak lagi. Jangan lupa untuk menempah tiket percutian anda ke bandar Ho Chi Minh, kota keajaiban dan budaya.

Tempah pakej melancong anda ke Bandar Ho Chi Minh dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Nadiah

Travel Consultant

Faisul

Travel Consultant

Olivia

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Pakej Terlaris
Bandar Ho Chi Minh Pakej Percutian TempohHarga
Ho Chi Minh X My Tho (Beli 3 Percuma 1) 3H2M RM 629
Lawatan Ho Chi Minh X Terowong Cu Chi (Beli 3 Percuma 1) 3H2M RM 729
Ho Chi Minh ‘Fly & Shop’ 4H3M RM 999
Ho Chi Minh X Mui Ne (Beli 3 Percuma 1) 4H3M RM 1,139
Ho Chi Minh X Cuchi Tunnel X My Tho X Vung Tau Beach 5H4M RM 1,349