Skip to main content
Pakej Percutian ke Venice Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Venice

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Itali
  4. Venice

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Merungkai keindahan bandar Venice sambil menerokai tarikan bersejarah serta mercu tanda bandar ini yang menarik. Venice merupakan salah satu destinasi utama pilihan pelancong di dunia, menjanjikan pemandangan yang menarik dan menakjubkan yang semestinya akan memukau anda.

Grand Canal, gondola dan keunikan seni bina di lokasi tarikan popular seperti St. Mark’s Basilica, St Mark’s Square, San Zaccaria, Santa Maria Della Salute dan banyak lagi menanti anda. Lebih banyak sebab untuk menyukai Venice, bukan? Nikmati, jelajahi dan rasai pengalaman di Venice, Itali sambil bersantai dan berehat daripada tekanan dan bebanan kerja.

Tempah pakej melancong anda ke Venice dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Kevin - Tripfez Travel
Kevin
Travel Consultant
Faris - Tripfez Travel
Faris
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }