Skip to main content
Pakej Percutian ke Maghribi Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Maghribi

Rasai Hidup Berharmoni Di Maghribi

  1. Halaman Utama
  2. Africa
  3. Maghribi

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Morocco atau Maghribi menjanjikan tarikan percutian yang eksotik. Nikmati pengembaraan ke bumi Morocco – sebuah negara dengan pemandangan unik di Afrika Utara yang tenang dan mendamaikan, berlatarbelakangkan gunung-ganang dan padang pasir yang indah, memukau setiap mata yang memandang. Perjalanan menyelami dan menelusuri Pergunungan Atlantis dan padang pasir Morocco saujana mata memandang, melawat dan menyaksikan keindahan Masjid Koutoubia di Marrakesh dan Masjid Hassan II di Casablanca yang semestinya akan memukau anda dengan seni binanya yang unik, malah anda berpeluang mengagumi keindahan dan keunikan seni bina luar biasa Morocco di sepanjang pantai Atlantis di sini yang menggabungkan seni bina gaya Moorish dan Eropah. Makan tidak hairanlah jika Morocco hari ini menjadi salah satu destinasi pelancongan terbesar di Afrika dan merupakan bandar tersibuk dari segi aktiviti ekonomi.

Menikmati kedamaian cuaca subtropika dan ketenangan lautan Atlantik dan Laut Mediterranean sambil mengimbau dan mengenang sejarah Morocco yang akan membuatkan anda terpukau dengannya. Selain itu, nikmati teh pudina segar yang popular dalam kalangan penduduk tempatan yang akan mengujakan deria rasa anda. Akhir sekali, menerokai dan menjelajah setiap inci bazar, pasar dan pusat kraftangan yang popular di sini.

Tempah percutian idaman anda ke Morocco hari ini. Terokai sejarah dan budaya Morocco, sebuah destinasi percutian yang semestinya menjanjikan sesuatu kenangan yang tidak boleh dilupakan. Terdapat pelbagai lokasi menarik untuk dilawati dan diterokai di negara yang indah ini daripada pasarnya yang terkenal dengan barangan dan rempah-ratus yang pelbagai sehinggalah Pergunungan Atlantis yang ikonik yang menjadi lambang kebanggaan.

Tempah pakej melancong anda ke Maghribi dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Zawen - Tripfez Travel
Zawen
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }