Skip to main content
Pakej Percutian ke Afrika Selatan Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Afrika Selatan

Kaya dengan sejarah dan kepelbagaian habitat

  1. Halaman Utama
  2. Africa
  3. Afrika Selatan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Afrika Selatan tidak seperti destinasi-destinasi lain yang pernah anda jejakkan kaki. Ia dianggap antara destinasi percutian yang terindah di dunia dengan pemandangan yang menarik dan mengujakan, jauh daripada hiruk-pikuk kemodenan kota. Menyaksikan pemandangan yang menakjubkan dan menenangkan jauh dari kota - semestinya sebuah percutian idaman yang tidak mungkin dilupakan.

Terokai landskap semula jadi yang menakjubkan di Taman Negara Kruger, Cape of Good Hope, Table Mountain National Park, melawat Pulau Robben yang indah dan banyak lagi; Afrika Selatan semestinya sebuah destinasi yang menjanjikan percutian luar biasa dan akan membuatkan anda kembali lagi ke sini.

Tempah pakej melancong anda ke Afrika Selatan dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Afiq

Travel Consultant

Bulan

Travel Consultant

Ainul

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }