Skip to main content
Pakej Percutian ke Maldives Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Maldives

Bercuti Di Pulau Tercantik Di Dunia

  1. Halaman Utama
  2. ›
  3. Asia
  4. ›
  5. Maldives
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
[[ displayedDestinations ]]
Semua Bandar
[[ filterListShowMoreDestination ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

7 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Maldives adalah sebuah titik di tengah Lautan India yang luas. Terletak 914km di selatan Kerala India, amat sukar untuk mencari Maldives di dalam peta kerana saiznya yang kecil. Walaupun sizenya yang kecil, keindahan sekitar pulau-pulaunya bak surgawi. Rantaian 1200 pulau yang amat menakjubkan (sesetengahnya adalah pulau-pulau karang yang kecil dan sandbanks dengan 200 daripadanya didiami) telah menarik berjuta-juta pelancong dari seluruh dunia untuk meneroka dan bersantai di berundur yang damai ini.

Pantai-pantai indah berpasir putih yang lembut, dan pelbagai terumbu berwarna-warni yang penuh dengan haiwan laut di dalam lautan biru biru, Maldives adalah di mana anda boleh jumpa pantai-pantai yang paling cantik di dunia dan juga romantis. Makan malam bertemankan cahaya lilin di tepi pantai, berjalan di sandbank kesepian bersama cinta hati pasti akan membuatkan rasa bahagia. Tidak hairanlah pengantin baru akan meletakkan bulan madu Maldives di dalam senarai perkahwinan mereka. Anda boleh memilih pakej bulan madu yang mewah (di mana walaupun resort murah masih boleh dianggap agak mahal). Namun tetapi, sejak Maldives telah membuka industri pelancongan mereka sejak dekad yang lalu, anda juga boleh menginap di rumah orang tempatan jika anda sedang berbulan madu yang lebih murah dan pada masa yang sama, pengalaman Maldives yang tulen. 

Cuaca buruk dan suhu yang tidak sesuai boleh merosakkan mana percutian sesiapapun. Dan apabila anda menghabiskan wang tunai besar, percutian Maldives anda seharusnya menjadi percutian yang menakjubkan. Walaupun Maldives menikmati sinar matahari sepanjang tahun, masa terbaik untuk pergi ke Maldives adalah antara bulan November dan April dengan monsun pada bulan Mei hingga Oktober, memuncak sekitar bulan Jun. Pilih tarikh anda dengan bijak untuk menikmati sinaran matahari yang secukupnya di Maldives.

Maldives mempunya pelbagaikegiatan untuk semua lapisan usia. Kini, Maldives bukan percutian berbulan madu yang eksklusif sahaja. Kiini mereka cuba mengalu-alukan aktiviti keluarga juga. Jadi sama ada anda meraikan kehidupan baru bermasa pasangan  anda, atau hanya menghabiskan masa yang berkualiti dengan keluarga anda, Maldives mempunyai semuanya. Anda boleh membawa anak-anak menaiki bot untuk melihat ikan lumba-lumba Spinner menyelam bersama kumpulan mereka, atau pergi sesi snorkeling untuk mencari Nemo! Masakan Maldives juga sangat enak. Makanan tradisional seperti Garudiya (sup Ikan Maldivian) dan Kukulhu riha (kari ayam Maldivian) hanya beberapa makanan tempatan yang ada di menu, atau anda boleh mencuba makanan jalanan untuk makanan ringan. Tetapi anda pasti tidak boleh meninggalkan Maldives tanpa mencuba makanan laut segar!

Oleh itu sama ada anda ingin menikmati masa yang indah di Maldives semasa bulan madu anda, atau hanya gatal untuk menyelam ke perairan Lautan Biru yang jelas, Maldives sentiasa menjadi pilihan yang sempurna untuk sebarang majlis.

Tempah pakej melancong anda ke Maldives dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Izzuddin

Travel Consultant

Faris

Travel Consultant

Ainul

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Pakej Terlaris
Maldives Pakej Percutian TempohHarga
Kuramathi Island Resort 4H3M RM 2,490
Terokai Maldives (Free & Easy) 4H3M RM 1,199
Terokai Maldives (Free & Easy) 5H4M RM 1,299
Terokai Maldives (Premium) 4H3M RM 2,399
Terokai Maldives (Premium) 5H4M RM 2,599