Skip to main content
Rumah Bujang Senang- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Kuching

Rumah Bujang Senang
**Termasuk Tiket Penerbangan
**Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Selamat datang ke rumah 'Bujang Senang', sebuah legenda yang ditakuti ramai di Malaysia terutamanya di Biorneo. Selain itu, budaya dan sejarah bandar ini yang tidak akan mengecewakan pelancong yang datang ke sini untuk menerokai bandar Kuching ini. Dari hutan ke lautan, terletak di antara Pelabuhan Asia dan Borneo, destinasi ini antara yang wajib anda kunjungi!

Jika anda berpeluang, kunjungi 'Rumah Panjang' yang telah menjadi identiti perpaduan kaum di Sarawak. Terdapat juga burung kenyalang yang berterbangan di hutan. Makanan yang unik yang tidak akan anda dijumpai pasti membuatkan anda terigau. Jangan lupa untuk singgah sebentar ke Fort Margherita, Muzium Sarawak, Waterfront Promenade, atau anda boleh merasai Sarawak Laksa yang enak! 

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

Travel Consultant

Haire

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }