Skip to main content
Pakej Percutian ke Male Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Male

  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Marilah bermalam dan bersiar-siar di Male, ibu negara pulau Maldives yang padat, di mana anda boleh melawat Muzium Negara dan Grand Friday Mosque di mana kubahnya berwarna emas. Anda juga boleh ke Old Friday Mosque, masjid yang tertua dan juga masjid yang dipenuhi hiasan di dinding dari abad ke-17.

Anda boleh bersiar-siar di Male sambil melihat pemandangan dan kemudian menikmati minuman sejuk (ia sentiasa berpeluh-panas) sambil makan tengah hari melihat pemandangan pantai. Ini adalah bandar di mana orang-orangnya sangat mesra dan suasana yang santai membuatkan anda mengembara di sekitar Male sangat menyeronokan. Di Taman Sultan, dengan pohon-pohon teduh dialu-alukan, mempunyai lebih banyak pasir daripada rumput. Datang ke sini untuk berehat dan menyegarkan deria anda dan merosakkan diri anda dengan mewah dan keselesaan!

Tempah pakej melancong anda ke Male dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Safinatul

Travel Consultant

Anis

Travel Consultant

Shafiq W

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }