Skip to main content
Kota Metropolitan yang mengagumkan- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Zurich

Kota Metropolitan yang mengagumkan
**Termasuk Tiket Penerbangan
**Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Pernahkan anda bermimpi akan pergunungan Alps sambil menikmati coklat Swiss yang cair didalam mulut anda? Tak usah teragak-agak dan bawalah bagasi anda ke Zurich! Mari berjalan ke Old Town Zurich untuk mengamati pemandangan binaanya pada zaman pertengahan tamadun. Kemudian, mengimbau kenangan lalu dengan menghayati nilai kemanusiaan, sejarah dan budaya dengan melawati Muzium Negara Zurich.

Jangan lupa juga untuk menggetarkan deria rasa anda dengan merasai pelbagai hidangan tempatan yang akan membuatkan anda 'kecur air liur' seperti Keju Fondue, Älplermagronen, Coklat Swiss, Keju Swiss dan banyak lagi yang menanti anda! Tidak lupa juga untuk singgah sebentar ke kedai tempatan untuk membeli cenderahati dan mengambil foto sebanyak yang mungkin untuk dimuat naik ke dalam Instagram anda.

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

Travel Consultant

Bulan

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }