Skip to main content
Pakej Percutian ke Zurich Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Zurich

Kota Metropolitan yang mengagumkan

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Switzerland
  4. Zurich

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Bayangkan anda menikmati keenakan coklat Swiss yang mencair dalam mulut anda berlatarbelakangkan pemandangan gunung Alps yang indah? Jom kemas barang anda dan bercuti ke Zurich! Berjalan-jalan menerokai keindahan Zurich dengan berkunjung ke Old Town Zurich sambil menikmati keindahan seni binanya pada zaman pertengahan. Kemudian, mengimbau kembali kenangan lalu dengan menyelami sejarah, budaya dan nilai sosial yang telah menjadi asas kepada negara ini di Muzium Negara Zurich.

Jangan lepaskan peluang merasai aneka hidangan tempatan yang semestinya akan membuatkan anda ‘kecur air liur’ seperti Keju Fondue, Älplermagronen, Coklat Swiss, Keju Swiss dan banyak lagi menanti anda! Tidak dilupakan berkunjung ke kedai cenderamata membeli token kenangan untuk dibawa pulang kepada yang tersayang di kampung halaman, serta bergambar sebanyak mungkin di lokasi-lokasi utama sebagai tanda kenang-kenangan.

Tempah pakej melancong anda ke Zurich dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Arif - Tripfez Travel
Arif
Travel Consultant
Bulan - Tripfez Travel
Bulan
Travel Consultant
Azril - Tripfez Travel
Azril
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }