Skip to main content
Pakej Percutian ke Zurich Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Zurich

Kota Metropolitan yang mengagumkan
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Gambaran Keseluruhan

Bayangkan anda menikmati keenakan coklat Swiss yang mencair dalam mulut anda berlatarbelakangkan pemandangan gunung Alps yang indah? Jom kemas barang anda dan bercuti ke Zurich! Berjalan-jalan menerokai keindahan Zurich dengan berkunjung ke Old Town Zurich sambil menikmati keindahan seni binanya pada zaman pertengahan. Kemudian, mengimbau kembali kenangan lalu dengan menyelami sejarah, budaya dan nilai sosial yang telah menjadi asas kepada negara ini di Muzium Negara Zurich.

Jangan lepaskan peluang merasai aneka hidangan tempatan yang semestinya akan membuatkan anda ‘kecur air liur’ seperti Keju Fondue, Älplermagronen, Coklat Swiss, Keju Swiss dan banyak lagi menanti anda! Tidak dilupakan berkunjung ke kedai cenderamata membeli token kenangan untuk dibawa pulang kepada yang tersayang di kampung halaman, serta bergambar sebanyak mungkin di lokasi-lokasi utama sebagai tanda kenang-kenangan.

Tempah pakej melancong anda ke Zurich dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Arif

Travel Consultant

Bulan

Travel Consultant

Azril

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }