Skip to main content
Pakej Percutian ke Pekanbaru Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Pekanbaru

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Indonesia
  4. Pekanbaru

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Pekanbaru adalah salah satu rahsia Sumatra yang masih belum diterokai ramai. Terletak di tebing Sungai Siak, ibukota Riau ini boleh menarik pelbagai orang yang mencari pengembaraan yang unik tempat yang kurang pelancong. Selain dari, sejarah Islam yang kaya, anda juga boleh membuat pelbagai aktiviti di bandar yang pesat. Bandar ini juga menempatkan penduduk pelbagai agama dan setiap agama ini mempunyai tempat ibadat yang mempunyai seni bina yang indah. Anda juga boleh mencari bukit-bukau yang indah dan hijau dan juga tasik. Ini memberi Pekanbaru sebuah latar belakang semula jadi yang begitu ajaib.

Tempah pakej melancong anda ke Pekanbaru dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }