Skip to main content
Pakej Percutian ke Adelaide Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Adelaide

Alami keseronokannya!

  1. Halaman Utama
  2. Oceania
  3. Australia
  4. Adelaide

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Adelaide ialah sebuah bandar yang indah yang terletak di Australia Selatan, bandar kelima paling padat di Australia dan terkenal dengan gaya hidup santai penduduknya. Ibu kota Australia Selatan ini amat indah dengan pelbagai destinasi membeli-belah tumpuan pelancong, karya seni unik, gastronomi dan aktiviti-aktiviti luar. Adelaide menawarkan banyak tarikan menarik – sebuah bandar yang sempurna dengan destinasi pelancongan berlatarbelakangkan pemandangan indah, lokasi tumpuan pelancong yang mudah diakses, bangunan yang unik serta seni bina yang menakjubkan.

Berkunjung ke Rundle Mall untuk merasai pengalaman beli-belah dan menikmati keindahan seni bina yang menarik, mengagumi keunikan flora di Taman Botani Adelaide dan bermesra dengan alam semula jadi di Taman Pemuliharaan Cleland, menerokai kesibukan dan kemeriahan Adelaide Central Market, menyelami warisan masyarakat Adelaide dengan lawatan berjalan kaki, berjalan-jalan di sekitar National Railway Museum dan banyak lagi tarikan-tarikan menarik lain menanti anda. Pakej percutian ke Adelaide menawarkan pelbagai aktiviti untuk dilakukan dan banyak destinasi menarik untuk diterokai. Sebutkan apa-apa sahaja aktiviti yang anda ingin lakukan – segala-galanya ada di sini untuk anda!

Secara keseluruhannya, Adelaide penuh dengan budaya, makanan tempatan dan hiburan untuk anda. Nikmati perjalanan anda di Adelaide, pelajari sejarah-sejarah penting di sini dan terokai semua tarikan menarik di Adelaide termasuk taman, muzium dan seni bina warisannya. Terokai keindahan bandar Adelaide daripada perspektif baharu yang berbeza yang semestinya akan membuatkan anda tersenyum keriangan.

Tempah pakej melancong anda ke Adelaide dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Zawen - Tripfez Travel
Zawen
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }