Skip to main content
Pakej Percutian ke Bloemfontein Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Bloemfontein

Jadi liar di Afrika Selatan

  1. Halaman Utama
  2. Africa
  3. Afrika Selatan
  4. Bloemfontein

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Mari kita menuju ke "The City of Roses" yang terletak di ibukota Afrika Selatan. Lawati Muzium Perang Anglo Boer yang didedikasikan kepada Anglo-Boer War pada tahun 1899-1902 yang memaparkan beberapa gambar kem tahanan dari Afrika Selatan, Bermuda dan India. Selain itu, anda boleh melawat ke Taman Botani Nasional Bebas Negeri, tempat perlindungan untuk tumbuhan dan hidupan liar asli dari Nothern Cape dan Lesotho. Untuk pengalaman yang lebih mencabar, anda boleh menghabiskan masa anda dengan cheetah di "Pengalaman Cheetah" dan mengenali mereka lebih dekat. Jika anda berminat, anda boleh menyertai aktiviti sukarela atau menderma untuk menyokong pemuliharaan mereka di Afrika Selatan.

Tempah pakej melancong anda ke Bloemfontein dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }