Skip to main content
Pakej Percutian ke Cappadocia Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Cappadocia

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Turki
  4. Cappadocia

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Setelah anda tiba di Cappadocia, keindahan tempat ini pasti akan memukau anda. Sama ada anda menaiki belon udara panas melihat pemandangan dari atas, atau bersiar-siar di sekitar "fairy chimney" yang telah dihasilkan selepas jutaan tahun, atau mengembara ke bandar bawah tanah yang telah dibina ratusan tahun, Cappadocia tidak akan mengecewakan buat mereka yang datang melawat.

Anda boleh melawat Muzium Terbuka Goreme, sebuah lokasi wajib bagi mana-mana itinerari Cappadocia. Muzium ini telah menempatkan gereja dan biara dari potongan batu yang kelihatan aneh dari luar. Menginap di dalam hotel gua atau, rasai pengalaman seumur hidup dengan menaiki belon udara panas dan lihat pemandangan panorama indah dari atas apabila anda mencipta memori indah di Cappaodcia.

Tempah pakej melancong anda ke Cappadocia dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Nash - Tripfez Travel
Nash
Travel Consultant
Ainul - Tripfez Travel
Ainul
Travel Consultant
Azril - Tripfez Travel
Azril
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }