Skip to main content
Pakej Percutian ke Bandung Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Bandung

Bandar dengan kehijauan yang menawan

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Indonesia
  4. Bandung

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Dikenali sebagai "Paris of Java", Bandung ialah bandar yang kaya dengan kehijauan, iklim yang sejuk dan keindahan alam semula jadi yang menakjubkan. Anda boleh rasai cuaca yang sejuk di Parahyangan, melawat ke puncak gunung berapi yang masih aktif di Tangkuban Perahu atau berendam di dalam kolam air panas yang terkenal di Bandung.

Selain suasananya yang tenang, Pakej Percutian ke Bandung juga menawarkan destinasi beli-belah terbaik untuk anda yang menggemarinya. Terkenal dengan pelbagai pilihan barangan yang berkualiti dengan harga yang berpatutan, anda boleh mendapatkan barangan-barangan denim, produk-produk kulit yang berkualiti dan juga cenderahati yang menarik dan unik. Semuanya tersedia dan boleh didapati di Bandung.

Tempah pakej melancong anda ke Bandung dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Izzuddin - Tripfez Travel
Izzuddin
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }