Skip to main content
Syurga di dunia- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Antalya

Syurga di dunia

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Gemarkan pasiran pantai yang indah? Marilah berkunjung ke Alanya Town dimana anda akan dapat menikmati desiran ombak pantai yang memukau mata anda dan membuatkan anda terngiang-ngiang diminda. Manakala Belek Town pula adalah sebuah tempat yang sesuai untuk anda meluangkan masa dengan beriadah bersama keluarga tersayang dengan bermain golf, berenang dan beristirehat. Kalkan Town adalah sebuah 'spot' untuk pasangan yang menggemari penginapan resort dan menikmati hidangan tempatan yang lazat.

Atau anda boleh meluangkan masa dengan berkunjung ke Ruined City of Aspendos dimana ia pernah menjadi teater dan masih dipulihara dan dijaga oleh pihak berkuasa tempatan untuk warga tempatan dan pelancong datang melawat ke sini. Selain itu, anda juga boleh singgah sebentar ke Kaleici untuk membeli cenderahati, karpet Turki ataupun menghirup secawan teh panas dan harum di kota lama yang dipelihara baik ini.

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }