Skip to main content
Travel with- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Kusadasi

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Kusadasi — Sebuah bandar resort yang terkenal dengan sinaran matahari yang berpanjangan, lautan yang biru di hadapan pepasir pantai yang lembut dan kapal layar mewah. Terletak 90km selatan dari bandar Izmir, pelancong boleh menikmati 300 hari sinaran matahari Mediterranean dan musim sejuk yang sederhana. Seperti di takdirkan untuk menjadi pusat pelancongan, anda boleh berenang di dalam lautan mereka walaupun di dalam pusat bandar!

Lari seketika dari pantai-pantai mereka, anda boleh menjumpai aktiviti yang sesuai buat seisi keluarga seperti Jeep safari, taman tema air Adaland, atau pergi membeli-belah di sini. Sini juga dikenali sebagai syurga shopping tau! Bagi yang sukakan sejarah, anda boleh menjejaki lokasi-lokasi purba seperti Ephesus, Temple of Artemis, Goddess Artemis, House of Virgin Mary, Seven Sleepers, Didyma, Priene dan Miletos yang terletak berhampiran dengan bandar indah ini.

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }