Skip to main content
Pakej Percutian ke Mostar Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Mostar

Mengimbau sedetik masa lalu

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Bosnia Dan Herzegovina
  4. Mostar

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Terletak di Sungai Neretva, Mostar antara kota ke-5 terbesar di negara ini dan mendapat nama sempena penjaga jambatan (mostari) yang pernah menjaga Stari Most. Ia juga telah menjadi pusat pentadbiran Herzegovina-Neretva Canton. Kota kecil ini telah menarik pelbagai kunjungan pelancong setiap tahun tanpa putus.

Mostar terkenal dengan Old Bridge yang telah menjadi simbol Mostar dan juga merupakan contoh binaan Islam di Balkan. Para pelancong menghabiskan masa mereka di Old Bridge dan mengambil foto sebagai kenangan. Akibat bencana yang tidak diduga, Old Bridge telah dibina kembali pada tahun 2004.

Tempah pakej melancong anda ke Mostar dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Farhana

Travel Consultant

Kevin

Travel Consultant

Riz

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }