Skip to main content
Pakej Percutian ke Pulau Tioman Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Pulau Tioman

Destinasi ideal percutian hujung minggu

  1. Halaman Utama
  2. Domestik
  3. Pulau Tioman
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

3 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Pulau Tioman; salah satu pulau kecil yang paling popular di Malaysia dan merupakan destinasi percutian sempurna untuk menerokai keindahan alam semula jadi. ‘Tioman Island’ atau popular dengan Pulau Tioman dalam kalangan penduduk tempatan terletak di pantai timur Semenanjung Malaysia. Pulau Tioman ini juga terkenal dengan keindahan terumbu karang dan kepelbagaian hidupan laut yang semestinya akan mengujakan anda.

Pulau Tioman, Pahang terkenal dengan pasir yang memutih, air pantai yang jernih, hutan tropika yang subur dengan flora dan fauna yang menarik serta keindahan air terjun yang memukau. Jika anda seorang pencinta alam semula jadi dan menggemari sukan luar, Pulau Tioman merupakan destinasi ideal untuk anda. Terdapat banyak aktiviti menarik yang menanti anda di sini; berkayak di sekitar pulau, snorkeling bersama hidupan laut, menerokai hutan, berbasikal atau menikmati keindahan matahari terbenam. Selain itu, Pulau Tioman merupakan destinasi percutian terbaik dan sempurna untuk keluarga dan rakan-rakan yang ingin lari sejenak daripada kesibukan kota.

Monsun Timur Laut akan melanda pantai timur Semenanjung Malaysia pada akhir Oktober hingga awal Mac setiap tahun. Banyak resort di pulau ini ditutup sepanjang tempoh ini. Oleh itu, masa terbaik untuk melawat Pulau Tioman adalah antara Mac dan Oktober. Pakej Pulau Tioman semestinya menjanjikan percutian terbaik untuk anda dan kaya dengan pelbagai tarikan dan keindahan alam semula jadi yang ditawarkannya pasti membuatkan anda kagum dan terpesona.

Tempah pakej melancong anda ke Pulau Tioman dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Haire - Tripfez Travel
Haire
Travel Consultant
Syamil - Tripfez Travel
Syamil
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }

Pakej Terlaris

Pulau Tioman Pakej Percutian TempohHarga
Pakej Bulan Madu Sun Beach Resort Pulau Tioman 3H2M Hubungi Kami
Sun Beach Resort Pulau Tioman 3H2M Hubungi Kami
Salang Indah Pulau Tioman 3H2M Hubungi Kami