Skip to main content
Pakej Percutian ke Hulu Langat Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Hulu Langat

  1. Halaman Utama
  2. Domestik
  3. Hulu Langat

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Anda boleh menjumpai Daerah Hulu Langat di bahagian tenggara Selangor. Daerah kelima terbesar di Selangor ini terletak di antara Kuala Lumpur dan Negeri Sembilan. Tarikan udara segar dan hutan hujan yang menghijau adalah hanya beberapa tumpuan mengapa orang dari Selangor mahu ke Hulu Langat. 

Dengan lebih kurang satu jam perjalanan dari Kuala Lumpur, Hulu Langat adalah destinasi yang sesuai buat sesiapa yang mencari percutian hujung minggu bersama rakan-rakan dan keluarga. Hulu Langat adalah di mana anda dapat menemui air terjun, kehijauan yang menakjubkan, serta penduduk setempat yang ramah. Kami menasihatkan anda untuk ke Hutan Lipur Sungai Tekala untuk merasai pengalaman alam semula jadi Hulu Langat yang menakjubkan. 

Tempah pakej melancong anda ke Hulu Langat dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }