Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]
Pakej Percutian ke Sigiriya Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Sigiriya

'Benteng Singa' Sri Lanka

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Sri Lanka
  4. Sigiriya
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

1 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan

Gambaran Keseluruhan

Batu Singa atau ‘Lion Rock’ ialah benteng dan istana batu lama dengan bentuk yang unik, terletak di tengah-tengah Sri Lanka dan berketinggian hampir 200 meter. Bandar purba Sigiriya ini merupakan destinasi ekopelancongan utama di Sri Lanka dan diisytiharkan sebagai Tapak Warisan Dunia UNESCO. Secara literalnya, Sigiriya bermaksud ‘batu singa’ – ‘giriya’ bermaksud rahang dan tekak yang terbuka, manakala ‘sinha’ bermaksud singa. Batu yang indah penuh misteri di tengah-tengah hutan ini amat menarik sekali gus menjadikannya salah satu monumen bersejarah yang paling penting di Sri Lanka.

Terokai pemandangan Sigiriya yang indah, berjalan-jalan di sekitar Pidurangala Vihara, Royal Gardens, Boulder Gardens dan Water Garden, menyelami keindahan alam semula jadi dan hidupan liar di Taman Negara Minneriya, melawat Muzium Sigiriya dan mempelajari tentang koleksi artifak, artistik, kebudayaan dan sejarah Sri Lanka.

Anda juga berpeluang merasai pengalaman kehidupan tradisional Sri Lanka, menyelami cara hidup penduduk tempatan, menerokai tarikan-tarikan utama bersejarah dan menyelami kebudayaan penduduk setempat. Selain itu, anda akan dibawa melawat ke beberapa destinasi pelancongan semula jadi dan buatan manusia terbaik lain yang tersedia di Sri Lanka. Sigiriya menawarkan pengalaman percutian terbaik, pakej pelancongan ke Sigiriya menjanjikan satu pengalaman optimum yang sukar untuk dilupakan.

Tempah pakej melancong anda ke Sigiriya dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Aizat

Travel Consultant

Hayati

Travel Consultant

Bulan

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Pakej Terlaris
Sigiriya Pakej Percutian TempohHarga
Sri Lanka 5H4M Hubungi Kami