Skip to main content
Pergunungan hijau yang memukau pandangan mata- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Bursa

Pergunungan hijau yang memukau pandangan mata

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Bursa Grand Mosque mempunyai 20 kubah dan 2 menara untuk para Muslimin datang beribadah. Tambahan pula, para muslimin dibenarkan untuk mengambil air sembahyang di pancuran air d luar masjid. Manakala Muzium Arkeologi Bursa pula dijadikan muzium pameran artifak dan sejarah seperti tugu Apollo, tugu Athena serta beberapa tugu lain di sini.

Selain itu, Uludag National Park adalah destinasi yang tepat untuk mereka yang menggemarkan sukan musim sejuk, mendaki, aktiviti berkhemah dan 'berkenalan' dengan hidupan liar ketika musim panas. Masjid Emir Sultan adalah salah satu daripada masjid tertua yang dibina semula selepas bencana gempa bumi yang melanda dan hiasan dalamannya diubah seperti sejarah legasi Emir Sultan. Tambahan pula, Bursa Uludağ Gondola adalah resort berkonsepkan ski untuk penggemar ski yang ingin menunjukkan skil ski mereka di taman negara pergunungan Uludağ.

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }