Skip to main content
Pakej Percutian ke Bursa Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Bursa

Pergunungan hijau yang memukau pandangan mata

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Turki
  4. Bursa

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Bursa Grand Mosque ialah masjid terbesar di kota Bursa, mempunyai 20 kubah dan 2 menara dengan ciri seni bina yang menarik dan unik. Pelancong yang berkunjung ke sini terutamanya pelancong muslim berpeluang mengambil air sembahyang di pancuran air yang berada di luar masjid. Selain itu, Muzium Arkeologi Bursa menanti kehadiran anda; dijadikan muzium pameran artifak dan sejarah seperti tugu Apollo, tugu Athena serta beberapa tugu-tugu lain.

Selain itu, Uludag National Park adalah destinasi yang tepat untuk mereka yang menggemari sukan musim sejuk seperti mendaki dan aktiviti berkhemah serta berinteraksi dengan hidupan liar ketika musim panas. Masjid Emir Sultan adalah salah satu daripada masjid tertua yang dibina semula selepas bencana gempa bumi yang melanda negara ini, hiasan dalamannya diubah seperti sejarah legasi Emir Sultan. Bursa Uludağ Gondola ialah sebuah resort yang berkonsepkan ski untuk penggemar ski yang ingin menunjukkan kemahiran ski yang dimiliki mereka.

Tempah pakej melancong anda ke Bursa dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Amalina - Tripfez Travel
Amalina
Travel Consultant
Bulan - Tripfez Travel
Bulan
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }