Skip to main content
Pakej Percutian ke Marrakech Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Marrakech

Penyatuan budaya dan kepercayaan spiritual

  1. Halaman Utama
  2. Africa
  3. Maghribi
  4. Marrakech

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Mulakan hari anda di Marrakesh dengan menuju ke Masjid Koutoubia yamg merupakan masjid terbesar di Marrakesh. Disini juga terdapat menara Almohad yang tertua dan telah menjadi peninggalan sejarah dunia. Menara setinggi 70 meter ini dibina pada kurun ke-11 dan berdiri megah sehingga ke hari ini. Kemudian, melawat Istana Bahia dibina pada kurun ke-19 yang merupakan sebuah tempat untuk melayan tetamu Perancis yang datang ke sini.

Jika anda mempunyai lebih masa, Luangkan masa anda dengan melawat ke Makam Saadian yang merupakan sebuah makam pada kurun ke-16, dimana tertanamnya 66 ahli dinasti Saadian. Mempunyai makam bertatahkan berlian terindah dari seluruh Morocco. Tidak lupa juga, Jama El Fná square yang telah berusia 500 tahun dan terbentuk secara semulajadi, dikelilingi oleh Old Menina, 'Souks' serta ratusan kfratangan tempatan di jalanan.

Tempah pakej melancong anda ke Marrakech dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Hafiz - Tripfez Travel
Hafiz
Travel Consultant
Azwan - Tripfez Travel
Azwan
Travel Consultant
Amalina - Tripfez Travel
Amalina
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }