Skip to main content
Penyatuan budaya dan kepercayaan spiritual- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Marrakech

Penyatuan budaya dan kepercayaan spiritual

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Mulakan hari anda di Marrakesh dengan menuju ke Masjid Koutoubia yamg merupakan masjid terbesar di Marrakesh. Disini juga terdapat menara Almohad yang tertua dan telah menjadi peninggalan sejarah dunia. Menara setinggi 70 meter ini dibina pada kurun ke-11 dan berdiri megah sehingga ke hari ini. Kemudian, melawat Istana Bahia dibina pada kurun ke-19 yang merupakan sebuah tempat untuk melayan tetamu Perancis yang datang ke sini.

Jika anda mempunyai lebih masa, Luangkan masa anda dengan melawat ke Makam Saadian yang merupakan sebuah makam pada kurun ke-16, dimana tertanamnya 66 ahli dinasti Saadian. Mempunyai makam bertatahkan berlian terindah dari seluruh Morocco. Tidak lupa juga, Jama El Fná square yang telah berusia 500 tahun dan terbentuk secara semulajadi, dikelilingi oleh Old Menina, 'Souks' serta ratusan kfratangan tempatan di jalanan.

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }