Skip to main content
Pakej Percutian ke Jordan Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Jordan

Kehidupun harmoni manusia yang ramah dan sejarah yang mashyur

  1. Halaman Utama
  2. Middle East
  3. Jordan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Jordan adalah Tanah Arab yang penuh sejarah ini harus korang lawati sekali seumur hidup. Rentasi padang pasir yang luas menggunakan 'King’s Highway' yang sudah berusia lebih dari 5,000 tahun. Pandu kereta dari Amman ke Petra dan melawat pelbagai jenis tapak-tapak bersejarah sepanjang perjalanan anda ke salah satu daripada 7 Kejaiban Dunia itu.

Terkenal dengan keramahan penduduknya dan makanan yang lazat, masa anda akan dipenuhi dengan meminum kopi dan makan bersama orang Jordan dan mengenali negara yang melimpah dengan sejarah yang agung. Jadikan Jordan desitinasi anda yang seterusnya.

Tempah pakej melancong anda ke Jordan dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Zaki - Tripfez Travel
Zaki
Travel Consultant
Hayati - Tripfez Travel
Hayati
Travel Consultant
Hakim - Tripfez Travel
Hakim
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }