Skip to main content
Permata tersembunyi di Lautan Hindi- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Pulau Rodrigues

Permata tersembunyi di Lautan Hindi

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Berada di salah satu Kepulauan Mascarene dan dinamakan sempena seorang penjelajah Portugis iaitu Diogo Rodrigues, ini adalah satu 'permata' yang tersembunyi di Lautan Hindi. Ketika kebanyakan berbicara tentang Pulau Reunion dan Mauritius, manakala beberapa pula mengetahui tenatng kewujudan kepulauan Rodrigues.

Tambahan pula, pelbagai aktiviti boleh dilakukan di Pulau ini. Mulai pengembaraan anda dengan melawat pasar Sabtu kemudian mendaki ke Trou d'Argent Beach untuk meneroka Caverne Patate, seterusnya berjalan bersama-sama kura-kura gergasi di François Leguat. Jangan lupa untuk memasukkan Pulau Rodrigues ke dalam senarai percutian idaman anda!

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }