Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]
Pakej Percutian ke Singapura Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Singapura

Warisan budaya, makanan dan banyak lagi menanti anda

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Singapura
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
[[ displayedDestinations ]]
Semua Bandar
[[ filterListShowMoreDestination ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Gambaran Keseluruhan

Merasai keindahan persekitaran moden dan kepelbagaian budaya yang menakjubkan di Singapura. Terkenal sebagai syurga membeli-belah dan makanan, pulau kecil ini semestinya padat dengan tarikan-tarikan menarik yang semestinya akan mengujakan anda.

Singapura tidak asing lagi dalam kalangan pelancong, semestinya salah satu destinasi percutian terbaik di dunia. Pulau ini terletak di selatan Malaysia dan beriklim tropika dengan penduduk berbilang kaum dan agama. Singapura terkenal dengan julukan “bandar taman” – hutan semula jadi dan buatan digabungkan dengan seni bina kontemporari. Terdapat beberapa destinasi tarikan terkenal dalam bandar ini – Garden by the Bay, Marina Bay Sands, Sentosa Island, Orchard Road, Lapangan Terbang Changi dan Zoo Singapura yang merupakan zoo terbaik di Asia.

Selain pemandangan langit yang indah di sebalik kesibukan pusat bandar Singapura, banyak aktiviti dan perkara menarik yang boleh diterokai. Taman Warisan Melayu yang terletak di Kampong Glam, Singapura ialah sebuah pusat kebudayaan dan muzium yang memaparkan kebudayaan, warisan dan sejarah Melayu di Singapura. Masjid Sultan pula merupakan pusat tumpuan masyarakat Islam di Singapura dan merupakan Masjid Negara Singapura; diiktiraf sebagai Monumen Kebangsaan pada tahun 1975. Masjid Sultan dengan kubah emas besar merupakan destinasi yang wajib dilawati jika anda berada di sekitar Kampong Glam.

Dengan cuaca beriklim tropika dan konsisten sepanjang tahun, Singapura merupakan destinasi tumpuan para pelancong terutamanya pelancong solo. Faktor ini juga disebabkan oleh persekitaran Singapura yang selamat. Singapura bersedia untuk menerima kunjungan anda pada bila-bila masa sepanjang tahun. Tunggu apa lagi? Tempah pakej percutian ke Singapura sekarang dan menerokai keindahan dan keunikan Singapura. Sama ada anda mencari hidangan asli tempatan atau taman dalam bandar, Singapura menjanjikan banyak destinasi pelancongan yang semestinya akan mengujakan anda.

Tempah pakej melancong anda ke Singapura dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Faisul

Travel Consultant

Izzuddin

Travel Consultant

Faris

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Pakej Terlaris
Singapura Pakej Percutian TempohHarga
Singapura 4H3M Hubungi Kami