Skip to main content
Pakej Percutian ke Myanmar Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Myanmar

Negeri 'Tanah Emas'

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Myanmar
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
[[ displayedDestinations ]]
Semua Bandar
[[ filterListShowMoreDestination ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

3 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Myanmar, terkenal dengan keberkesanan Thanaka yang digunakan oleh rakyatnya sendiri, cara tradisional ke arah kulit yang mulus. Keunikan Myanmar yang mempunyai identiti dan budaya tersendiri yang akan mengejutkan pelancong!

Marilah menempah tiket anda pada bulan November hingga Februari kerana angin sejuk akan terbang ke negara ini, oleh itu ia tidak terlalu panas atau terlalu sejuk untuk berjalan-jalan sepanjang perjalanan ini. Walau bagaimanapun, jangan lupa membawa air yang cukup untuk mengelakkan kulit kering semasa anda berada di sini.

Terokai Muzium Shwe Pyi Nann Thanakha, yang dibuka oleh Syarikat Thanakha terbesar di Myanmar, terdiri daripada taman Thanaka, galeri Thanaka, galeri kayu petik, dan kedai cenderamata. Thanakha adalah kosmetik tradisional Myanmar yang telah digunakan sejak zaman Pyu. Dalam perjalanan, lawati bengkel Candy Burma sebuah perkampungan tempatan di mana anda boleh melihat pendaki sawit yang berpengalaman dan merasai gula-gula sawit mereka. Lawati Muzium Nasional Myanmar yang merupakan harta karun batu berharga, dokumen, ukiran, lukisan dan pelbagai artifak lain yang memberi kesaksian kepada budaya kuno dan tamadun rakyat Myanmar. Lawati kubur Maharaja Mughal yang terakhir (makam Raja Bahadur Shah Zafar), yang memerintah India pada abad ke-19 dan diasingkan ke Yangon oleh penguasa penjajah British. Lawati Masjid Bengali Sunni Jameh, yang merupakan salah satu daripada beberapa masjid yang ditubuhkan di Yangon, yang dibina semasa zaman kolonial. Nikmatilah pelayaran matahari terbenam tempatan untuk ketenangan yang hebat di Old Yangon pada jam terakhir matahari sambil menikmati angin malam segar yang melalui Sungai Yangon.

Mari menempah tiket penerbangan anda ke perjalanan indah Myanmar. Dari Yangon ke Bagan dan Mandalay, perjalanan yang anda tidak akan lupa dalam hidup anda. Mengesan sejarah yang hilang melalui perjalanan ini dan mempunyai perjalanan yang luar biasa di Pakej Lawatan Myanmar!

Tempah pakej melancong anda ke Myanmar dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Ainul

Travel Consultant

Ilham

Travel Consultant

Faris

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Pakej Terlaris
Myanmar Pakej Percutian TempohHarga
Selangkah Mendekati Yangon 4H3M RM 1,260
Terbaik dari Yangon dan Bago 5H4M RM 1,520
Yangon X Bagan X Mandalay 6H5M RM 3,110