Skip to main content
Pakej Percutian ke Milan Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Milan

Seni bina bersejarah, bangunan pencakar langit moden dan sekilas kehidupan warga kota

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Itali
  4. Milan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Bandar ini menempatkan banyak jenama fesyen mewah yang terkenal serta Katedral Duomo yang indah. Semua lokasi tarikan utama di sini dan bangunan-bangunan yang terkenal terletak berhampiran dengan pusat bandar sekali gus menjadikan lawatan anda ke sini lebih mudah dan selesa. Dengan hanya berjalan kaki, anda berpeluang menerokai banyak lokasi menarik yang ditawarkan di sini.

Daripada Gereja Santa Maria delle Grazie sehinggalah ke Grand Galleria Vittorio Emanuele II dan Muzium Sains dan Teknologi Leonardo da Vinci, anda akan merungkai warisan dan sejarah yang ada di sini, karya seni yang tidak ternilai, keindahan bangunan yang eksentrik, restoran bertaraf dunia dan ketenangan oasis. Rancang percutian anda ke Milan sekarang, menerokai ibu kota fesyen Itali ini!

Tempah pakej melancong anda ke Milan dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Hayati - Tripfez Travel
Hayati
Travel Consultant
Ainul - Tripfez Travel
Ainul
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }