Skip to main content
Pakej Percutian ke Istanbul Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Istanbul

Istanbul, aku datang!

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Turki
  4. Istanbul
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

3 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Hagia Sophia, yang dahulunya merupakan gereja dan kemudiannya dijadikan masjid dan muzium menyimpan pelbagai legasi sejarah yang tersendiri. Ia kekal menjadi gereja terbesar di dunia hampir seribu tahun sehingga Katedral Sevilla siap dibina pada tahun 1520. Manakala Blue Mosque pula ialah masjid dengan 6 menara unik dan terkenal dengan kesempurnaan binaan bangunannya.

Topkapi Palace Museum pula adalah sebuah muzium yang pernah menjadi kediaman utama dan menjadi ibu pejabat pentadbiran kepada Sultan Uthmaniyyah. Istana tersebut mempunyai empat ruang utama yang setiap satunya terdiri daripada 'Imperial Council Chamber', 'Courtyard of the Concubines and Sultan's Consorts', 'Salon of the Valide Sultan', 'Head Physician’s Pavilion', 'Dormitory of the Expeditionary Force', 'Sacred Safekeeping Rooms' dan sebagainya. Jangan lepaskan peluang untuk menerokai Grand Bazaar yang berwarna-warni yang merupakan lokasi wajib dilawati oleh para pengunjung untuk menikmati teh, tawar-menawar harga barangan dengan peniaga dan sebagainya. Pakej Percutian ke Istanbul ada segalanya yang anda cari, dan bersedia menerima kunjungan anda pada bila-bila masa!

Tempah pakej melancong anda ke Istanbul dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Hayati - Tripfez Travel
Hayati
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }

Pakej Terlaris

Istanbul Pakej Percutian TempohHarga
Turki 2020 (Musim Panas) 10H7M Hubungi Kami
Turki 2020 (Musim Luruh) 10H7M Hubungi Kami
Turki 2020 (Musim Bunga) 10H7M Hubungi Kami