Skip to main content
Istanbul, aku di sini!- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Istanbul

Istanbul, aku di sini!
**Termasuk Tiket Penerbangan
**Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Hagia Sophia, yang dahulunya merupakan gereja dan kemudiannya menjadi masjid dan muzium menyimpan pelbagai legasi sejarah yang tersendiri. Ia kekal menjadi gereja terbesar hampir seribu tahun sehingga Gereja Besar Sevilla siap dibina pada tahun 1520. Manakala Blue Mosque pula adalah masjid yang memiliki 6 menara unik dan terkenal dengan kesempurnaan binaan bangunannya.

Topkapi Palace Museum pula adalah sebuah muzium yang pernah didiami dan menjadi ibu pejabat pentadbiran kepada Sultan Uthmaniyyah. Istana tersebut mempunyai empat mahkamah utama termasuk 'Imperial Council Chamber', 'Courtyard of the Concubines and Sultan's Consorts', 'Salon of the Valide Sultan', 'Head Physician’s Pavilion', 'Dormitory of the Expeditionary Force', 'Sacred Safekeeping Rooms' dan sebagainya. Tidak ketinggalan, Grand Bazaar yang berwarna warni juga harus dilawati oleh para pengunjung untuk menikmati teh, tawar-menawar dengan peniaga dan sebagainya.

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }