Skip to main content
Pakej Percutian ke Guangzhou Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Guangzhou

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. China
  4. Guangzhou

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Guangzhou atau pernah dikenali sebagai Canton adalah pusat perdagangan tersibuk di China selama berabad-abad. Ia juga dikenali untuk pencocokan sejarah dengan slogan "in one day you understand two thousand years". 

Mercu tanda Guangzhou adalah The Canton Tower, menara pemerhatian untuk pelbagai kemudahan. Bentuk bangunan itu 'curvy' dan warna-warna terus berubah pada waktu malam. Bahagian terbaik dari Menara Canton adalah, ia menyediakan meja pemerhatian di bahagian atas bangunan supaya pelancong dapat melihat Guangzhou sepenuhnya dari atas. Dengan ketinggian 1982 kaki, menjadikannya sebagai salah satu bangunan tertinggi di dunia.

Tempah pakej melancong anda ke Guangzhou dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }