Skip to main content
Pakej Percutian ke Chiang Rai Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Chiang Rai

Segala-galanya yang anda perlu tahu tentang Chiang Rai

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Thailand
  4. Chiang Rai

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Chiang Rai ialah ibu kota wilayah Chiang Rai, Utara Thailand. Ia menawarkan banyak destinasi-destinasi menarik untuk diterokai dan pelbagai aktiviti-aktiviti menarik untuk dilakukan; melawat Wat Rong Khun (Kuil Putih) dan Wat Rong Seur Ten (Kuil Biru) yang mempesonakan, membeli barangan tempatan dan kraftangan ikonik Thailand di Mae Sai untuk dibawa pulang kepada yang tersayang dan merasai ketenangan sambil berjalan-jalan di sekitar hutan hijau di Segi Tiga Emas.

Terdapat banyak tarikan lain yang tersedia di sekitar bandar Chiang Rai seperti kuil dan pasar; destinasi-destinasi ini sempurna buat anda merasai pengalaman sebenar di Thailand dan menyelami budaya penduduk tempatan Chiang Rai. Lokasi tarikan utama yang popular di Chiang Rai ialah lawatan ke ‘Segi Tiga Emas’ – terletaknya Sungai Mekong yang merupakan titik pertemuan antara Thailand, Myanmar dan Laos. Chiang Rai boleh dikatakan versi Chiang Mai yang lebih kecil – ia merupakan destinasi ideal untuk anda menerokai keindahan Thailand yang terkenal dengan pemandangannya yang menarik dan suasananya yang santai.

Chiang Rai mempunyai banyak tarikan bersejarah dan semula jadi untuk dirasai, dinikmati dan diterokai oleh pengunjung-pengunjung yang berkunjung ke sini. Pakej percutian ke Chiang Rai menawarkan pelbagai pilihan destinasi yang wajib dilawati dan mercu tanda popular dengan pemandangan yang menakjubkan, penduduk tempatan yang mesra, makanan tempatan yang enak, karya seni dan kraftangan dan banyak lagi. Masa yang paling ideal untuk melawat Chiang Rai ialah antara Oktober dan April disebabkan cuacanya yang dingin dan mendamaikan.

Tempah pakej melancong anda ke Chiang Rai dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Safinatul - Tripfez Travel
Safinatul
Travel Consultant
Nadiah - Tripfez Travel
Nadiah
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }