Skip to main content
Pakej Percutian ke Portugal Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Portugal

Sejarah Dan Keindahan Alam Di Setiap Sudut

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Portugal

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Terokai sejarah dan alami keindahan alam semula jadi di Portugal. Terokai tapak-tapak peninggalan orang Kristian dan orang Roman yang masih terjaga rapi. Anda juga berpeluang menyaksikan ukiran batu yang berusia 20,000 tahun di Vila Nova de Foz Côa.

Portugal juga terkenal dengan bentuk muka buminya yang berbukit-bukau. Nikmati keindahan dan kebesaran Ilahi dengan mendaki bukit dan melihat matahari terbenam di Montesinho Natural Park. Sejarah, keunikan budaya, keindahan alam semula jadi – semuanya ada di Portugal. Jom realisasikan percutian idaman anda di sini!

Tempah pakej melancong anda ke Portugal dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Zawen - Tripfez Travel
Zawen
Travel Consultant
Sarah - Tripfez Travel
Sarah
Travel Consultant
Ramly - Tripfez Travel
Ramly
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }