Skip to main content
Pakej Percutian ke Pulau Redang Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Pulau Redang

  1. Halaman Utama
  2. Domestik
  3. Pulau Redang
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

4 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Adakah anda pernah ke syurga di bumi? Sekiranya anda tidak pernah, anda mesti mengunjungi Pulau Redang yang terkenal dengan pemandangan pulau yang indah yang akan menyihir mata yang menatapnya. Terletak di Terengganu, pulau ini menawarkan lebih dari apa sahaja yang anda pernah bayangkan. Anda boleh sampai ke pulau dengan menaiki bot laju atau feri sekitar 1 jam 30 minit atau 2 jam.

 

MENYELAM

 

Terdapat banyak aktiviti yang dapat anda rancangkan semasa anda berada di Pulau Redang seperti snorkeling. Sekiranya anda cukup bernasib baik, anda mungkin akan bertemu dengan penyu yang berenang di laut, ikan berwarna-warni mengelilingi anda dalam perjalanan anda ke sini.

 

BERENANG DI GIGI AIR

 

Selain daripada itu, anda boleh mencelupkan diri dengan air hijau-biru di pulau ini atau berjalan-jalan di sekitar pulau sambil menikmati pemandangan yang indah, tidak seperti banyak pulau lain di dunia. Air jernih akan memberi anda perasaan yang berbeza ketika anda mencari ketenangan dalaman anda di sini.

 

BERMAIN BOLA

 

Pemandangan yang indah semasa bermain bola di sini akan menjadi pemandangan indah yang akan ditampilkan dalam suapan Instagram anda pada penghujung hari. Luangkan masa bersama keluarga rakan di pulau ini akan menjadi kenangan yang tidak akan anda lupakan sehingga akhir hayat anda.

 

MENONTON MATAHARI

 

Berjalan bersama-sama dengan orang yang anda sayangi bersama-sama sambil menonton matahari terbenam akan memberikan perasaan romantis dan melankolis ketika anda berdua saling jatuh cinta. Pulau ini disarankan kepada mereka yang baru berkahwin atau sudah lama berkahwin untuk menghabiskan masa berharga mereka bersama.

 

KAYAK

 

Sekiranya anda ingin mencuba sesuatu yang berbeza, anda boleh mencuba kayak bersama keluarga dan rakan anda dan menikmati pemandangan Pulau Redang sambil berjemur di bawah sinar matahari yang menyinari pulau. Selain itu, jangan lupa bawa pelindung matahari atau pelindung matahari anda untuk mengelakkan terbakar sinar matahari dan melindungi kulit anda ketika anda terlalu lama di bawah cahaya matahari.

Tempah pakej melancong anda ke Pulau Redang dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }

Pakej Terlaris

Pulau Redang Pakej Percutian TempohHarga
Snorkeling @ Redang Reef Resort 3H2M Hubungi Kami
Snorkeling @ Redang Holiday Beach Resort 3H2M Hubungi Kami
Snorkeling @ The Taaras Beach Resort and Spa Redang 3H2M Hubungi Kami
Snorkeling Package @ Pulau Redang 3H2M Hubungi Kami