Skip to main content
Pakej Percutian ke Izmir Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Izmir

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Turki
  4. Izmir

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Izmir adalah bandar santai yang terletak di tanduk barat negara Turki dan berhadapan dengan lautan biru Aegean. Bandar ke-3 terbesar di Turki ini dahulunya dikenali sebagai Smyrna menempatkan bangunan purba ribuan tahun dahulu di Izmir Gora dan juga Ephesus yang telah di bina pada abad ke-10 BC. Pasti menarik buat yang sukakan sejarah. 

Di Izmir, anda boleh dapatkan kebudayaan yang pelbagai. Dengan orang-orang Greece, Armenia, Yahudi dan Turki tidak terkejut untuk melihat gereja St. John bersebelahan dengan masjid Isa Bey. 

Tempah pakej melancong anda ke Izmir dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Azreen - Tripfez Travel
Azreen
Travel Consultant
Amalina - Tripfez Travel
Amalina
Travel Consultant
Faris - Tripfez Travel
Faris
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }