Skip to main content
Pakej Percutian ke Thailand Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Thailand

Amazing Thailand. Ia bermula di sini.
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Daripada keindahan pantai tropika yang mendamaikan sehinggalah kuil-kuil terkenal yang memaparkan figura-figura Buddha – Thailand menjanjikan pengalaman yang indah dan mengujakan buat mereka yang berkunjung ke sini. Thailand menjanjikan pengalaman yang tidak boleh dilupakan, merasai pengalaman menerokai keindahan Phi Phi Island, Phuket, Patong dan banyak lagi lokasi menarik lain yang semestinya akan mengujakan anda yang pertama kali berkunjung ke sini.

Membeli-belah di beberapa lokasi terkenal di sini, mencuba pelbagai jenis masakan ikonik yang menjadi lambang kemegahan Thailand; Tom Yam Goong, Som Tum dan banyak lagi hidangan menyelerakan lain yang akan membuatkan anda terigau-igau. Tempah Pakej Percutian ke Thailand sekarang! Jom bercuti ke Thailand.

Tempah pakej melancong anda ke Thailand dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Farhana

Travel Consultant

Nadiah

Travel Consultant

Afiq

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }