Skip to main content
Pakej Percutian ke Cameron Highlands Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Cameron Highlands

  1. Halaman Utama
  2. Domestik
  3. Cameron Highlands
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

3 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Bolehkah anda merasakan kesejukan? Ya, anda berada di Tanah Tinggi Cameron sekarang. Udara segar, sayur-sayuran, buah-buahan menanti anda di sini. Terletak di Pahang, Malaysia, Cameron Highlands berbeza dengan Genting Highlands yang lebih huru-hara dengan taman tema. Sementara Cameron Highlands disyorkan bagi mereka yang mencari buah-buahan dan sayur-sayuran segar untuk dibawa kembali dalam perjalanan mereka.

 

TEMPAT YANG MENARIK UNTUK LAWATAN

 

Anda boleh pergi ke The Boh Tea Company di mana anda dapat menikmati kebun teh hijau, dan anda boleh singgah di kedai teh untuk membeli beberapa paket sebagai cenderahati anda.

Selain itu, anda boleh melakukan aktiviti lasak seperti mendaki gunung di Gunung Brinchang di mana anda boleh menaiki laluan untuk menikmati pemandangan tanah tinggi yang indah.

Tempat menarik lain adalah Hutan Mossy yang akan anda rasakan seperti anda berada di dunia yang berbeza dengan pemandangannya yang indah, pakis hijau-lumut.

Bagi mereka yang berminat dengan strawberi, anda boleh datang ke ladang strawberi untuk memetik strawberi paling segar di bandar atau anda boleh mencuba jem, jus atau teh strawberi mereka untuk mencetuskan selera anda.

Sekiranya anda ingin kembali ke masa lalu, anda boleh mengunjungi The Time Tunnel di mana anda dapat melihat kembali masa lalu Malaysia ke masa lalu dengan kad pos, gambar, tong koleksi dan banyak lagi!

Udara beraroma dan pemandangan ungu yang indah dapat dilihat di Lavender Gardens di mana anda boleh berkunjung dan mengambil banyak gambar di sana sambil menghampiri bunga lain juga.

Bunga terbesar di dunia adalah bunga Rafflesia yang sangat terkenal yang mempunyai mekar terbesar dibandingkan dengan bunga lain. Terdapat banyak penyelidikan mengenai bunga ini dari seluruh dunia penyelidik bahawa anda akan menemui spesimen di Cameron Highlands.

 

MAKANAN UNTUK PERUT YANG LAPAR

 

Makanan yang paling popular, ketika anda datang ke Cameron Highlands, adalah masakan steamboat di mana anda boleh memilih pelbagai jenis daging, mi, makanan laut, tofus dan pelbagai jenis barang untuk ditambahkan dalam bufet steamboat anda.

Atau anda boleh menghabiskan sejumlah wang dengan berjalan-jalan di pasar malam untuk mencuba makanan tempatan untuk mengisi perut anda yang lapar di sini.

Tempah pakej melancong anda ke Cameron Highlands dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }

Pakej Terlaris

Cameron Highlands Pakej Percutian TempohHarga
Mossy Forest @ Cameron Highlands 3H2M Hubungi Kami
Terokai Tanah Tinggi Cameron 3H2M Hubungi Kami
Bulan Madu Romantik di Cameron Highlands 3H2M Hubungi Kami