Skip to main content
Pakej Percutian ke Split Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Split

Gabungan seni bina moden dan purba

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Croatia
  4. Split

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Bandar yang tersergam indah di antara gunung-ganang dan lautan yang membiru, Split telah menjadi salah satu bandar pelabuhan Adriatic yang sibuk. Keindahannya serta keunikannya menjadikan bandar ini antara destinasi pilihan utama pelancong. Selain itu, UNESCO juga telah mengiktiraf Istana Diocletian, Mausoleum, Patung Grgur Ninski, Katedral serta Menara Loceng St Domnius sebagai Tapak Warisan Dunia yang perlu dipelihara dan dijaga.

Tempah pakej melancong anda ke Split dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Anis - Tripfez Travel
Anis
Travel Consultant
Safinatul - Tripfez Travel
Safinatul
Travel Consultant
Amalina - Tripfez Travel
Amalina
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }