Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]

Pakej Umrah VIP 2020/2021
(Persendirian/Fleksibel)

Anda pilih, kami laksanakan. Dari penginapan 5* hinggalah servis bertaraf dunia. Rasai keselesaan ketika Umrah VIP yang luar biasa di sini

Umrah VIP Bersama Tripfez

Kenapa anda perlu memilih Umrah VIP Tripfez

  • Pilihan tarikh mengikut perancangan anda
  • Mutawif peribadi yang berpengalaman
  • Hotel di Mekah berjarak lebih kurang 50M dari Masjidil Haram
  • Hotel di Madinah berjarak lebih kurang 50M dari Masjid Nabawi
  • Jadual perjalanan yang fleksibel dan boleh disesuaikan mengikut permintaan
  • Kami turut menyediakan pilihan ‘ground arrangement’ tanpa penerbangan

Tunaikan ibadah Umrah dengan lebih selesa bersama yang tersayang dan kumpulan kecil anda sahaja. Pakej ini termasuk penginapan di hotel 5 bintang yang terletak berhampiran Masjidil Haram di Mekah dan Masjid Nabawi di Madinah, pengangkutan peribadi dan pengendalian urusan anda bertaraf VIP.

Perkhidmatan kami merangkumi kesemuanya seperti proses pengurusan visa, tempahan hotel, kad perubatan, semua cukai berkaitan dan pelbagai lagi! Klik sini untuk melihat program Umrah VIP Tripfez. Tempah Sekarang!

Umrah VIP Tripfez memberi anda lebih banyak pilihan hotel ketika menunaikan ibadah Umrah. Kami akan sediakan penginapan yang terbaik untuk anda di Mekah dan Madinah. Menginap di  hotel bertaraf 5 bintang yang hanya 50m dari Masjidil Haram dan Masjid Nabawi! Bersama Tripfez

Apa sahaja hotel pilihan anda, kami sedia membantu anda

Umrah VIP Tripfez memberi anda lebih banyak pilihan hotel ketika menunaikan ibadah Umrah. Kami akan sediakan penginapan yang terbaik untuk anda di Mekah dan Madinah. Menginap di hotel bertaraf 5 bintang yang hanya 50m dari Masjidil Haram dan Masjid Nabawi!

Kami meletakkan keselesaan anda sebagai keutamaan. Penerbangan terus yang memakan masa selama 8 jam sangat memenatkan. Penerbangan Kelas Perniagaan menjanjikan tempat duduk yang lebih besar dan keselesaan yang optimum sepanjang perjalanan. Bersama Tripfez

Penerbangan Saudi Airlines Kelas Perniagaan

Kami meletakkan keselesaan anda sebagai keutamaan. Penerbangan terus yang memakan masa selama 8 jam sangat memenatkan. Penerbangan Kelas Perniagaan menjanjikan tempat duduk yang lebih besar dan keselesaan yang optimum sepanjang perjalanan.

Menikmati perjalanan yang selesa dengan menaiki kenderaan mewah pacuan empat roda ketika melawat lokasi bersejarah di Mekah dan Madinah. Bersama Tripfez

Beribadah dengan penuh gaya dan kesyukuran

Menikmati perjalanan yang selesa dengan menaiki kenderaan mewah pacuan empat roda ketika melawat lokasi bersejarah di Mekah dan Madinah.

Perkhidmatan 24/7

Untuk menyampaikan perkhidmatan berkualiti dan menepati kehendak pelanggan.

Concierge

Untuk membantu memudahkan proses pelanggan daripada merancang sehinggalah memenuhi keperluan pelanggan sebelum menunaikan Umrah.

Kefleksibelan

Untuk memastikan pelanggan merasai pengalaman Umrah yang terbaik dan memuaskan.

Testimonials

Pengurusan Tripfez memang terbaik dan Mutawwifnya juga terbaik. Pakej Umrah bersama Tripfez Alhamdulillah sangat selesa. Walaupun membawa anak yang kecil, perjalanan kami rasa mudah dan semua berjalan lancar. Penginapan di Mekah sangat selesa. Di Madinah pula, ada pelbagai ziarah kecil-kecilan di sekitar masjid dan cerita-cerita yang istimewa yang diberikan.

Hubungi Kami
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Meet the team
Ameerul

Salam. Saya Muhammad Amerul. Saya merupakan graduan Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan dari MSU dan telah bekerja dalam bidang pelancongan selama lebih 7 tahun. Saya berpengalaman luas dalam mengendalikan Umrah dengan kepakaran dalam menguruskan operasi, bimbingan dan perkara-perkara berkaitan Umrah.

Laila

Salam. Nama saya Laila. Saya telah bekerja sebagai Eksekutif Pelancongan selama lebih 5 tahun. Bekerja dalam Industri Pelancongan terutamanya Umrah memberikan saya banyak pengetahuan dan pengalaman terutamanya berkaitan agama Islam. Malah, ia memberi saya peluang untuk mendalami dan mempelajari lebih banyak perkara tentang industri Umrah.

Perjalanan Penuh Makna bersama Tripfez Travel

Pengembaraan adalah menerokai tempat yang anda tidak ketahui. Ia menakutkan namun mengujakan. Mencabar namun memuaskan. Sunyi apabila anda bersendirian namum meriah di dalam keramahan orang tempatan. Pengembaraan adalah satu pengalaman yang penuh cabaran. Namun ia mudah jika mengamalakan nilai murni Islam sepanjang jalan

— Founder & CEO, Faeez Fadhlillah

Mahukan Umrah Yang Lebih Istimewa?

Agensi Umrah Berlesen

Tripfez Travel adalah penerima sijil lesen khas Umrah berstatus Muassasah dari Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia.