Skip to main content
Pakej Percutian ke Sri Lanka Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Sri Lanka

Terokai Kepelbagain Kehidupan Di Sri Lanka

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Sri Lanka

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Sri Lanka mempunyai segala-galanya yang dikehendaki oleh pengembara yang ghairah - pemandangan indah, hidupan liar yang menakjubkan, masakan yang lazat, tapak kuno yang luar biasa, pantai berpasir yang indah, pantai berpasir putih dan penduduk tempatan yang sangat mengalu-alukan. Negara ini mempunyai sejarah oleh pengaruh Portugis, Belanda dan Inggeris dan masyarakat yang patuh taat kepada kepercayaan Buddha.

Merancang perjalanan ke Sri Lanka? Adalah lebih baik untuk melawat negara barat, selatan dan bukit dari Disember hingga Mac manakala jika anda sedang dalam perjalanan ke pantai timur, adalah yang terbaik untuk melawat antara April / Mei hingga September.

Pek beg anda ke perjalanan Sri Lanka untuk menikmati perjalanan ke Nigamboto untuk melawat Gereja St. Mary dan Timur bandar Kuil Angurukaramulla. Kemudian, menuju ke Nuwara Eliya untuk menikmati 'pengalaman teh' dengan melawat ladang teh dan memerhatikan proses pembuatan teh. Atau anda boleh pergi ke Sri Lanka Colombo untuk melawat Taman Cinnamon, Benteng bekas pusat pentadbiran British dan garrison tentera, Sea Street, BMICH (replika Avukana Buddha & Dataran Kemerdekaan).

Mari kita temui semua ini dan lebih banyak lagi oleh 'Teardrop Isle'. Dapatkan rasa sebenar Sri Lanka dengan merancang perjalanan ke negara yang indah ini!

Tempah pakej melancong anda ke Sri Lanka dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Azril - Tripfez Travel
Azril
Travel Consultant
Kevin - Tripfez Travel
Kevin
Travel Consultant
Amalina - Tripfez Travel
Amalina
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }