Skip to main content
Pakej Percutian ke Kuala Terengganu Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Kuala Terengganu

Alam Semula Jadi Memayungi Warisan

  1. Halaman Utama
  2. Domestik
  3. Kuala Terengganu

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Kuala Terengganu adalah di mana anda boleh dapatkan keropok-lekor terbaik di Malaysia. Ibu negeri Terengganu ini sangat sesuai bagai mereka yang ingin lari dari kesibukan bandar seperti Kuala Lumpur atau yang mahu kelainan apabila anda bercuti seperti Pulau Pinang.

Terletak di sebelah Laut Cina Selatan, Kuala Terengganu adalah perkampungan yang indah yang mempunyai pantai-pantai yang menenangkan bagi mereka yang mahu hilangkan penat lelah. Kepualaun yang cantik dan bandar yang kaya dengan kebudayaan, Kuala Terengganu pasti akan memukau mereka yang datang melawatnya.

Tempah pakej melancong anda ke Kuala Terengganu dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Haire - Tripfez Travel
Haire
Travel Consultant
Syamil - Tripfez Travel
Syamil
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }