Skip to main content
Pakej Percutian ke Toledo Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Toledo

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Sepanyol
  4. Toledo

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Pada zaman perkembangan teknologi yang kini menjadi kebiasaan, bersiar-siar di sekitar bandar-bandar zaman dahulu adalah pertukaran angin yang amat dialu-alukan. Anda boleh dapatkanya di Toledo. Terletak di atas bukit yang dipanggil sebagai Toledo, bandar purba ini terletak di atas dataran Castilla-La Mancha di tengah Sepanyol berhadapan dengan Sungai Targus. Dari jauh, ia kelihatan seolah-olah kota itu dilindungi oleh sungai yang mengelilinginya. Seakan-akan dari set pengambaran Game of Thrones, lawatan di sekitar bandar Tapak Warisan Dunia UNESCO ini akan membawa anda ke jalan yang sempit, seni bina zaman Gothic yang luar biasa dan pelbagai pilihan makanan gastronomi (Fakta Menarik: Toledo telah dinobatkan Modal Gastronomi Sepanyol pada tahun 2016).

Bangunan-bangunan yang bersejarah  di sini juga mempunyai beberapa kisahnya yang unik di sebaliknya. Dikenali sebagai Bandar Tiga Budaya Toledo, ia dipengaruhi oleh 3 agama Ibrahim iaitu Kristian, Muslim dan masyarakat Yahudi yang hidup aman dan sentosa sepanjang sejarahnya. Ini dapat dilihat apabila anda lihat seni bina Moor di Masjid Mezquita del Cristo de la Luz, yang kemudiannya diubah menjadi sebuah gereja.

Tempah pakej melancong anda ke Toledo dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Hafiz - Tripfez Travel
Hafiz
Travel Consultant
Ainul - Tripfez Travel
Ainul
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }