Skip to main content
Pakej Percutian ke Paris Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Paris

Raikan cinta dan menikmati keindahan seni serta kepelbagaian budaya
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Terokai Bandar Cahaya, menerokai jejak langkah bangsawan Perancis dan mengagumi kemegahan dan keindahan Versailles. Rasai keseronokan bersiar-siar di sekitar Hall of Mirrors dan Battles Gallery yang memukau pandangan.

Kembali ke zaman silam dengan melawat dan menerokai "desa" Montmartre yang menempatkan Sacré-Coeur yang indah. Rasai pengalaman istimewa di Muzium Lourve yang terkenal dan menikmati pemandangan Champs Élysées yang semestinya akan mengujakan anda, melawat Place de la Concorde dan Arc de Triomphe yang dibina oleh tokoh Napoleon pada abad ke-19. Rancang percutian anda dan tempah pakej percutian ke Paris sekarang!

Tempah pakej melancong anda ke Paris dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Kevin

Travel Consultant

Nash

Travel Consultant

Izzuddin

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }