Skip to main content
Pakej Percutian ke Edinburgh Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Edinburgh

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. United Kingdom
  4. Edinburgh

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Edinburgh, ibukota Scotland, berdiri di atas bukit-bukit berbatu yang menghadap ke laut dan sebuah bandar lama zaman pertengahan yang menarik dan sebuah bandar baru yang indah di Georgia, kedua-duanya adalah Tapak Warisan UNESCO.

Dari Old Town yang yang mempunyai pemandangan indah abad pertengahan dan sepanjang Royal Mile ke grid bersih Neatlasik bandar New Town, bandar ini menawarkan perspektif yang sentiasa berubah. Rancang perjalanan ke Edinburgh dan lihat bagaimana orang Scotland hidup pada Zaman Pertengahan di Muzium Cerita Rakyat, atau meneroka evolusi ubat di Muzium Dewan Bedah.

Tempah pakej melancong anda ke Edinburgh dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }