Skip to main content
Pakej Percutian ke India Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke India

Alami Kehidupan Manusia Yang Warna-Warni

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. India

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Di antara gunung Himalaya di utara dan pantai -pantai di selatan Kerala, terletaknya negara yang dipenuhi warna dan kehidupan manusia yang pelbagai. India adalah negara yang sangat istimewa..

Di penuhi dengan seni bina yang menakjubkan dan alam semula jadi yang indah, India adalah negara yang korang kena lawat. Melihat keagungan Taj Mahal, atau melalui kekecohan manusia di Mumbai atau ke Jaipur untuk menikmati seni bina, taman, kuil yang penuh bersejarah. Macam-macam ada kat India ni. Jom atur percutian yang terbaik gerak ke India!

Tempah pakej melancong anda ke India dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Syamil - Tripfez Travel
Syamil
Travel Consultant
Haire - Tripfez Travel
Haire
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }