Skip to main content
Pakej Percutian ke Taiwan Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Taiwan

Taiwan, Jantung Asia
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Gambaran Keseluruhan

Taiwan – sebuah negara yang makmur dengan kepelbagaian budaya dan warisan asli, kuil yang indah serta pelbagai jenis makanan halal yang lazat. Anda berpeluang menerokai Taiwan dengan melakukan pelbagai aktiviti luar yang mencabar dan mengambil bahagian dalam perayaan yang dianjurkan di sini. Jangan risau, ekopelancongan yang ditawarkan di Taiwan akan membuatkan anda berat hati meninggalkan destinasi ini setelah menjejakkan kaki anda di sini.

Anda disyorkan untuk melawat Taiwan di antara bulan April - Jun dan September - November disebabkan faktor cuacanya. Cuaca buruk semasa percutian akan mencacatkan perjalanan anda. Sekiranya anda dengan bajet yang ketat, tempah tiket anda pada bulan Disember – Mac disebabkan bilangan pelancong yang rendah pada tempoh ini sekali gus membolehkan anda menikmati percutian dengan selesa.

Mulakan perjalanan anda ke Yilan untuk melawat Kingcar Orchid Garden dan Shangrila Leisure Farm untuk merasai pengalaman memetik buah, kemudian ke Taipei Grand Mosque, Leofoo Village Theme Park dan berpeluang menikmati Kek Nanas yang halal. Luangkan masa anda di Pasar Malam Shilin dan berbelanja di beberapa tempat yang disyorkan.

Tempah Pakej Lawatan ke Taiwan bersama Tripfez sekarang!

Tempah pakej melancong anda ke Taiwan dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Shafiq M

Travel Consultant

Syahir

Travel Consultant

Shun Di

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }