Skip to main content
Pakej Percutian ke Nagasaki Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Nagasaki

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Jepun
  4. Nagasaki

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Sebagai salah satu bandar pelabuhan paling dekat di Jepun ke tanah besar Asia, Nagasaki telah memainkan peranan penting dalam hubungan perdagangan asing selama berabad-abad. Nagasaki bangkit dengan gagah.

Dari perayaan berwarna-warni Kuil Suwa untuk memperingati pengeboman atom di Taman Keamanan Nagasaki untuk membuka taman udara yang mempamerkan rumah-rumah Barat, terdapat lebih banyak lagi tempat yang anda boleh terokai di Nagasaki. Jangan lupa untuk memasukkan bandar ini ke dalam jadual perjalanan anda apabila anda berada di Jepun!

Tempah pakej melancong anda ke Nagasaki dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Farhana - Tripfez Travel
Farhana
Travel Consultant
Anis - Tripfez Travel
Anis
Travel Consultant
Azril - Tripfez Travel
Azril
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }